+373 79 050 109
viber
Cum să ai grijă de gardul
5 mai 2021
Asigurați-vă o lungă durată de viață pentru gardul dvs. de cedru cu o întreținere corespunzătoare.

Pasul 1

Setați posturile de gard direct în pământ în timpul instalării. Evitați așezarea posturilor în beton, ceea ce va îmbunătăți scurgerea apei în jurul posturilor. Instalați placile gardului la cel puțin două centimetri de la sol pentru a preveni putrezirea lemnului.

Pasul 2

Aplicați un dispozitiv de etanșare impermeabil la gardul de cedru pentru a proteja lemnul de spărturi, crăpături și deformări datorate elementelor meteorologice. Periați pe două straturi subțiri de etanșare de impermeabilizare folosind o perie de vopsea. Permiteți etanșarea să se usuce între straturi. Sigilați gardul de cedru la fiecare trei până la cinci ani.

Pasul 3

Evitați să lăsați cantități excesive de apă să lovească gardul. Prevenirea apelor pluviale de a ajunge pe gard nu este practică. Nu amplasați sprinklerele în cazul în care fluxul de apă lovește gardul, chiar și după aplicarea unui dispozitiv de etanșare.

Pasul 4

Păstrați tufișuri și viță de vie să crească gardul. Plantarea peisajului în jurul perimetrului gardului este bine. Tăiați buruieni și viță de vie care ar putea începe să crească pe suprafața gardului.

Pasul 5

Curățați gardul de cedru cel puțin o dată pe an. Combinați 3 qts. apă caldă, 1 qt. oxigen de albire și ¼ ceașcă de săpun din sticlă non-amoniac într-un pulverizator de grădină. Saturați gardul cu soluția de curățare. Permiteți-i să se fixeze pe gard pentru aproximativ 10 minute. Îndepărtați orice pete dure din gard cu o perie de frecat. Clătiți gardul cu apă curată dintr-un furtun de grădină.

Pasul 6

Îndepărtați imediat petele de mucegai și mucegai. Mierea și mucegaiul se vor mânca la lemn dacă nu sunt tratate. Se amestecă o soluție de 4 oz. oxigenul și 1 galon de apă fierbinte într-o găleată. Îndepărtați mucegaiul și mucegaiul din gard cu soluția de curățare și o perie aspră rigidă. Clătiți gardul cu apă curată.

Share pe FacebookTrimite pe OKPostează pe LinkedIn
Distribuie pe
Solicită o estimare gratuită a proiectului!

Cu mândrie deservim rezidenții din Chișinău și Republica Moldova

+373 79 03 01 09 Contacte