+373 79 050 109
viber
Care gard este mai bun?
6 mai 2021

Umanitatea a căutat întotdeauna să protejeze halo din habitatul său, așa că a construit garduri. Răspundeți fără echivoc la întrebarea: Care gard este mai bun? destul de dificil. Totul depinde de preferința proprietarului zonei suburbane.

Soiuri de garduri
Soiurile și gardurile uimesc și șochează cu abundența lor. Acesta este primul născut al gardului de plasă, garduri din lemn și eurofențe mai moderne. Desigur, este foarte dificil să se determine cel mai bun design.

În funcție de materialul utilizat și de materialul utilizat, se disting următoarele tipuri de structuri de garduri:

Gardurile de răchită au cea mai reverență legătură cu natura. Cu toate numeroasele lor tije și mize, acestea intră literalmente în contact cu aerul, lumina solară și rafalele de vânt. Un gard de răchită era caracteristic pentru majoritatea gardurilor din casele de țară din Ucraina din secolul trecut. Uitându-se la gardul de răchită, se pare că o servitoare cu ochii negri va ieși din casă și va merge la gardul de răchită, unde fierarul Vakula o așteaptă în așteptare obosită.

Cu toate acestea, versurile sunt versurile, dar totuși vreau uneori să mă ascund de ochii indurerați ai vecinilor sau trecătorilor din spatele unui gard înalt și solid, de preferință cu porți automatizate și cu un sistem de supraveghere video pe fațadă.

Prin urmare, gardul decorativ de pe șantier ar trebui să asigure, în primul rând, funcțiile de protecție de bază.

Share pe FacebookTrimite pe OKPostează pe LinkedIn
Distribuie pe
Solicită o estimare gratuită a proiectului!

Cu mândrie deservim rezidenții din Chișinău și Republica Moldova

+373 79 03 01 09 Contacte